Читаю цей форум вже не один тиждень, почерпнув для себе багато цікавого, незвичайного, і "знайшов" багато цікавих людей, які не бояться розповідати пікантні речі зі свого життя. Скажу чесно, знайшовши цей форум, я став більш відкритим і впевненим в собі)
Але назріла ситуація. Ситуація завжди потребує дій, а дії завди звязані з якімись проблемами, ну і проблеми потребують вирішення. А проблема/ситуація така:
мається дівчина з класу, і ми вже років 7 як знайомі/вчимося разом. За останній рік я почав дуже симпатизувати їй ну і ясна справа, що вона це помітила...все було б добре, якби не таракани в її голові.
1. Справа в тому, шо я не можу найти жодного варіанту підходу до неї, жодної теми, щоб розпочати говорити, через те, що вона досить таки непередбачлива...навіть не "досить" а дуже непередбачлива. Я не можу зрозуміти її модель поведінки, як вона зреагує на ту чи іншу дію з моєї сторони і т.д...
2. Вона має зовсім неправильну думку, на рахунок того, що всі хлопці 17-23 років - абсолютно тупі, і що з ними немає сенсу зав'язувати відносини...тобто, їй подобаються чоловіки постарше, ну років 23-30...
3. ЇЇ дуже важко втримати біля себе, зацікавити в собі...якшо за 2 хвилини не справляєшся - відшиває без всілякіх відмовок і питань. Це стосується не тільки хлопців, а взагалі всіх людей.
Що порадите? Моя мета - просто зав'язати з нею хороші стосунки, що потім було про що згадати, ну і відмітити її як мою дувчину...ну, тобто зробити так, щоб вона стала нею)