Цитата
И да,забыл сказать, сны ничего не значат с точки зрения психологии. Это какие-то сумбурные мысли мозга, иногда желания. Если веришь что это не так ищи эзотериков и тому подобный народ. Это никак не научно

В принципі, не згоден що психологія тут ні при чому)Ну деякі психологи вивчали сни... Той же Фрейд(Фройд) сам сонник складав. Але, там що б не приснилося -- все пов'язане з сексом

Веселий чувак був)
А враховуючи, що деякими фразами можна спрямувати людину що б їй щось(хтось) приснилося, то логічно що зв'язок з психологією самий прямий, що не є))) (сам кілька раз нав'язував сон з собою дівчатам, хоча більшість разів це все ж не вдавалося... Думаю відсоток десь 40%удач 60 невдач)
Пам'ятається, чув що сни в себе вміщують в більшості випадків ті чи інші шматки з останніх кількох днів життя(в плані до того як цей сон приснився). Себто, якщо щось приснилося, то якась подія з останніх кількох днів саме до цього сну й спровокувала (по крайній мірі його початку).
Моя думка: більшість снів абсолютно не має значення. Ті які мають й без того ясні(приклад: я закохався в дівчину і мені сниться секс з нею -- значить я її хочу (бгг)). Всі інші -- не мають) Можеш ламати голову, можеш не ламати -- нічого від цього не зміниться.
Є три стадії глибини сна --
* альфа -- дрімота. Людина може чути навколишні звуки, трішки думати, але повільно відключається і втрачає контроль над реальністтю.
* бета -- сон середньої глибини. Людині сняться сни і мозок активно працює.
* тета -- глибокий сон. Нічого не сниться, в мозку просто шуми, а в голові пустота. Організм відпочиває на повну катушку.
Стадії за ніч міняються постійно в порядку:
бодрість, альфа, бета, тета, бета, тета, ......, тета, бета, альфа, бодрість.
Себто, навіть, якщо нам здається що сон переходить з одного в інший, насправді між ними була
тета в більшості випадків, але сон просто продовжився, а голова фуричить вже в інший бік

Через сни можна творити забавні речі(якщо навчитись відрізняти сон від реальності). Можна спілкуватися з своєю підсвідомісттю напряму))) І можна отримувати відповіді на питання, які тебе хвалюють)))
Щось я від теми відійшов... Ну короч, я вважаю що це нічого не значить, це просто сон і нічого більше)