Цитата(KLAD @ 22.12.2010, 9:53)
Вы - гость и не можете видеть ссылки. Зарегистрируйтесь!Собственно, товарищ
UKS, и интересует, почему же ОНА в более выгодном положении чем ОН.
Ведь неужели девушка, в контексте специфики форума, обладает такими "преимуществами"? Или ты хотел сказать что-то иное, а я не так понял?
=)
Ну в основному всі написали доки я був на парах=)
Перескажу суть (да, повторюсь) своїми словами, раз питання було конкретно до мене.
Почнемо з фрази, з якої почалась данна тема, а саме:
Цитата(kostova @ 22.12.2010, 0:19)

всем привет

помогите... мне надо добиться парня, потому что он сказал, судя по фотке, что я симпатичная, но в живую меня не видел. видела его я. я ему писала пару сообщений... он говорит "такое ощущение, что в мире 200 мужчин"
единственная связь с ним-нэт) и соцсеть чаще даже))
Для початку ця фраза була написана в темі "як розвести бившого на секс", а отже тема серйозних відносин тут не зачіпається. Баба з возу-- коню легше. Відпадає величезна частина обговорення.
Ціль -- секс з конкретним хлопцем.
Беремо середньостатистичного хлопця і середньостатистичну дівчинуі трішки конкретизуємо ситуацію, для покращення точності.
*хлопець вже знає дівчину і деякий час спілкується з нею(в інеті, в данному випадку)
*хлопець вважає дівчину симпатичною
Ну і розіб'ємо на окремі варіанти розвиток подій:
1) Так як дівчині в переважній більшості випадків достатньо приділити деяку сильно обмежену кількість уваги на хлопця, що б той звернув увагу на неї і взяв ініціативу в свої руки. Розводити на просто секс чи на відносини -- залежить від хлопця. Діло дівчини -- прийняти чи відмовитись.
2) Є хлопці -- тормоза. Їм приділяй увагу-- не приділяй, всеодно будуть тупить. Подобаєтсья ця дівчина, чи це ідеал його нічних фантазій, чи просто "нічого так, до чайку сойде"... Він буде тупить. Тут ініціатива повинна проходить від дівчини вже в на порядок більшій кількості. Але вона в вигідному становищі, раз вона вибрала такого тормоза для зваблення, то з іншими він точно так же тормозить=) Постійно і всюди. А отже можна зробити висновок, що він в неї вхватиться практично стовідсотково. Який
не імпотент не вхватиться в дівчину, яка його зваблює, сама проявляє ініціативу, і яку він ще й вважає симпатичною?
3) Хлопець з якимись принципами і не дасться на секс з конкретною дівчиною, навіть, якщо вона симпатична. Це можуть бути як перехідні принципи(кілька років у житті), так і пожиттєві. Але суті це не змінює.
На третій випадок я навскидку даю 2 відсотки... ну ладно, натягнемо до 10, що б ти не ображався що применшив)) Все одно суті це не змінить.
На інші 2 випадки перепадає хай 90%. І на ці 90% припадає вигідність дівчини в становищі коли вона хоче звабити якогось хлопця.
Розписувати те ж саме на хлопця, думаю, не потрібно. Різницю між ситуацією зваблення хлопця дівчиною і дівчиною хлопця ти відчуваєш, думаю, і на односторонньому прикладі.
Задоволений відповіддю?=)